Быстрое и удобное онлайн — страхование

Din denumirea propriu-zisă, este clar că vorbim de asigurare pentru conducerea unui autoturism din punctul A în punctul B. Cel mai adesea, înseamnă deplasarea pe distanțe lungi, deplasarea dintr-o regiune a țării în alta, de exemplu. Asigurarea de tranzit este o poliță de asigurare temporară care este emisă pentru până la 20 de zile. Este simplu de emis, dar este esențial ca călătoria ta/călătoria de lucru să decurgă fără surprize. În acest articol, vă vom spune cum să emitați o asigurare temporară de tranzit OSAGO pentru 20 de zile.

Când se emite asigurarea de tranzit OSAGO at fastasig?

De fapt, există multe alte motive pentru a încheia o asigurare de tranzit OSAGO:

Conducerea unei mașini dintr-o regiune în alta. De exemplu, ați cumpărat o mașină în Kazan și o veți conduce în Ekaterinburg. Și pentru a livra mașina la Ekaterinburg, pentru a vă înregistra în regiunea dvs., trebuie să emiteți un OSAGO temporar și să depășiți mașina.
Conducerea unui vehicul în afara Federației Ruse.
Reciclarea vehiculelor. Dacă vehiculul nu este în mișcare, atunci chemam un camion de remorcare. Dacă încă conduce, atunci puteți emite o politică de tranzit și puteți depăși singur mașina.
Să ne dăm seama când poți obține asigurarea de tranzit.

„Este posibil să obțineți asigurare pentru o zi?” Ne întreabă adesea clienții noștri. Nu, deoarece numărul minim de zile pentru care se emite un OSAGO de tranzit este de 5 zile. De asemenea, conform legii, poți emite o poliță de asigurare pentru 10 și 15 zile.

Teoretic, ai dreptul sa emiti o polita pentru o astfel de perioada, insa nu orice companie de asigurari este pregatita sa iti ofere un astfel de serviciu. Desigur, oficial niciuna dintre companiile de asigurări nu vă va refuza, deoarece acest drept vă este garantat prin lege. Dar în timpul interacțiunii cu compania de asigurări, îți va fi mult mai ușor să emiti o poliță pentru 20 de zile decât pentru 5 sau 15.

Chestia este că pentru o companie de asigurări obținerea asigurării de tranzit este un risc mare. Costul poliței este minim, iar riscurile sunt aceleași ca și cum ați fi emis o poliță OSAGO obișnuită. Prin urmare, în majoritatea cazurilor, companiile de asigurări emit exact varianta de tranzit OSAGO pentru 20 de zile. În practica noastră, am emis asigurare de tranzit cu o perioadă mai scurtă doar în două companii.

Apropo, dacă brusc nu ai avut suficiente 20 de zile pentru a depăși mașina în alt oraș, va trebui să emiti o nouă politică de tranzit. Actualul nu poate fi prelungit, astfel că va fi necesară emiterea unui nou tranzit OSAGO.

Похожие записи:

Комментарии закрыты.